Borsa

Resolució modificació llistes definitives participants admesos i exclosos borsa de treball PAS (convocatòria extraordinària 10/2022)

Resolució per la qual es modifiquen les llistes definitives de participants admesos i exclosos per formar part de la borsa de treball de personal d’administració i serveis i de professionals d’atenció educativa i de suport a la docència del Departament d’Educació per cobrir places vacants i substitucions en règim de contracte laboral (convocatòria extraordinària 10/2022).

Consulteu el vostre número de borsa actualitzat a través de la web de l’aspirant.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes