EXIGIM LA NEGOCIACIÓ EN PRIMER LLOC DEL CONCURS DE MÈRITS!

USTEC-STEs (IAC) ha defensat la via del concurs de mèrits com a primera instància per a l’estabilització del personal interí i per combatre el frau de llei en abús de temporalitat. A la darrera mesa sectorial vam aixecar-nos quan l’administració va plantejar una votació malintencionada, amb la intenció de tirar endavant primer un concurs – oposició, sense tenir en compte ni posar sobre la taula la negociació del desenvolupament normatiu del Reial decret llei 14/2021, de 6 de juliol, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (BOE núm. 161, de 7.7.2021). Pel que fa al concurs-oposició, USTEC-STEs creu necessari que es negociï en segon terme, i que pugui incloure les millores que ha de comportar la modificació del Reial decret 276/2007, de 23 de febrer, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats en els cossos docents a què es refereix la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig.
Per això, i davant de l’anunci que fa en data 22 de desembre l’administració, USTEC-STEs (IAC) seguirà fent la màxima pressió a la propera mesa sectorial del dimarts 11 de gener, on novament reclamarem un mínim de 15.000 places pel concurs de mèrits.
USTEC·STEs (IAC) reclama a l'administració:
    •  que se'ns faci arribar totes les dades oficials sobre places estructurals al Departament, incloent-hi les places covid que des del nostre sindicat considerem com estructurals (incloent-hi totes les places de taxes de reposició)
    •  que no s'iniciï cap negociació del concurs-oposició fins que no s'hagi negociat el concurs de mèrits
    •  que s'activi la negociació d'un pacte d'estabilitat que es pugui articular paral·lelament als procediments de concurs de mèrits i concurs-oposició, com històricament hem reclamat a l'administració.

Ara més que mai, cal lluitar junts per eliminar l'abús de temporalitat en frau de llei del nostre Departament. Caldrà seguir ocupant el carrer fins a assolir els objectius!

USTEC·STEs (IAC)

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes