Ja tenim aquí l’Eina del DENIP 2022!!

(Per descarregar-vos-la, cliqueu aquesta imatge   o bé AQUÍ)

 

Amb molta il·lusió us fem arribar l'Eina de la Pau d'aquest curs.
Enguany, amb el títol Enfront dels imperialismes, sobiranies per la pau, us convidem a reflexionar a l’aula partint d’aquesta realitat incontestable: els imperialismes, qualsevol que sigui la seva orientació ideològica, són contraris a la construcció d’unes societats en pau que veuen, a més,  negada la seva sobirania en tots els ordres de la vida.

Molt més properes a la nostra realitat poden resultar les reflexions en forma d’article dels col·laboradors d’aquesta Eina que tanmateix posen damunt la taula qüestions tan de cada dia com la sobirania energètica, l’alimentària, la lingüística o la cultural. Cada realitat escolar, i segons l’etapa educativa, pot fer més o menys adient el treball d’aquests diferents plans d’una quotidaneïtat molt polièdrica. 

Com sempre, fem a mans vostres diferents propostes didàctiques segons les edats per poder, tant com es pugui, atançar-se a aquests dos conceptes: imperialismes versus sobiranies per un món en pau. 

Esperem que aquesta EINA us sigui ben útil a partir d’ara mateix. I en qualsevol cas, Bon DENIP 2022!

 

Secretaria de Moviments Socials de la USTEC·STEs(IAC)
@MoviS_USTEC

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes