Premsa

Premsa del 7 al 9-6-21

La decisió del TSJC sobre la selectivitat un dia abans que comencin les proves Selectivitat normal, malgrat tot | Rosa M. Bravo | Barcelona | Educació | El Punt Avui La selectivitat a Girona – Diari de Girona Com dormir bé per a la Selectivitat 2021? Amb el Dr. Estivill El Govern seguirà prioritzant els exàmens en català a la selectivitat TEST: Aprovaries l'examen de català de la selectivitat (PAU 2021)? Arrenca la selectivitat de la polèmica lingüística pels enunciats en català, castellà i aranès – Social.cat El rector de la UAB diu que han ofert fer la selectivitat en castellà i només 67 dels més de 5.000 alumnes ho han triat La Generalitat s'aferra al català a la Selectivitat 2021 Selectivitat (PAU 2021): aliments per recuperar-se d'un examen Aquest és l'examen de Física de la selectivitat 2021 Arrenca la selectivitat a Lleida amb 13 aules menys que el 2020 tot i haver-hi cent alumnes més Selectivitat 2021: què es menja en època d'exàmens? Aprovaries l'examen de castellà de la selectivitat? | NacióDigital A penes el 5% dels alumnes de selectivitat demanen l’examen en castellà El TSJC ordena oferir els exàmens de selectivitat també en castellà i aranès Selectivitat en català Normalitat a la selectivitat malgrat l'ordre del TSJC sobre la llengua dels exàmens "Pleonasme" o "oxímoron", la pregunta que fa fallar els estudiants a la selectivitat El TSJC ordena al Govern no prioritzar els exàmens en català a la selectivitat | NacióDigital El 5% dels alumnes de selectivitat han demanat l'examen en llengua castellana Comença la selectivitat 2021 a Catalunya El TSJC obliga a oferir la selectivitat a Catalunya també en castellà i aranès – El triangle Aquest és l'examen de llengua i literatura castellana de la selectivitat 2021 corregit Exàmens selectivitat (PAU 2021): correccions i respostes d'avui 9 de juny PAU | Respostes dels exàmens de selectivitat del 8 de juny de 2021 Aprovaries la Selectivitat 2021? Posa't a prova amb 10 preguntes! Pleonasme o oxímoron? A l'examen de castellà de la Selectivitat 2021 Comença la Selectivitat 2021 per a 40.000 alumnes a Catalunya El TSJC obliga el Govern a fer la selectivitat en català, castellà i aranès Exàmens Selectivitat 2021 (PDF): Correccions i Respostes "La selectivitat no es toca": Universitats obvia el TSJC i manté el model de llengües actual GUIA | Selectivitat 2021: Consells per a les PAU per no oblidar-te de res Els exàmens de selectivitat no es poden repartir en català per defecte, segons el TSJC Geis: "La selectivitat no es toca" – El triangle Primer dia de la selectivitat 2021 a dos tribunals de Terrassa: Vapor i Vedruna | Canal Terrassa Per una educació en llibertat i rebel al Born CCM | betevé La Generalitat redueix els recursos destinats a centres amb alumnes vulnerables L'Escola Pere Vila vol ser de màxima complexitat | betevé Comença la selectivitat de la polèmica lingüística pels enunciats en català, castellà i aranès – Empordà Apareixen pintades contra el col·lectiu LGTBI a la zona escolar del Vendrell Coronavirus a Catalunya, 8 de juny: Disponible el certificat covid | betevé Catalunya comptabilitza 322 grups escolars confinats i dos centres tancats per coronavirus El Govern dibuixa l’opció d’una possible tornada a l’escola sense mascareta – Empordà Catalunya comptabilitza 344 grups escolars confinats i un centre tancat per coronavirus Treballs de l'INS La Mercè a "Curtcircuit taller" – TV3 Treballs de l'INS La Mercè a "Curtcircuit taller", al 33 Can Calopa s'obre a les escoles per mostrar el món de la pagesia | betevé La xifra d’escolars confinats a la Catalunya Central es redueix el 40% en una setmana – Regió7 El coronavirus retrocedeix a les escoles catalanes: els grups confinats baixen a 361 Comencen una campanya de micromecenatge per estendre el bicibús a escoles d'arreu de Catalunya Campanya de micromecenatge per estendre el Bicibús a escoles d'arreu de Catalunya | Osona.com Escoles tancades i amb grups escolars confinats a Catalunya

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes