covid-19

Què està passant amb la nostra vacunació?

VACUNACIÓ O DESPROPÒSIT?

Després de les darreres conclusions de l'Agència Europea del Medicament (EMA), en les quals s'informa, una vegada més, que la vacuna AstraZeneca no és prou segura en la població d'entre 55 i 60 anys, el Consejo Interterritorial del Sistema Nacional de Salud es va reunir ahir al vespre per avaluar aquest darrer informe de l'EMA. En aquesta trobada van decidir proposar nous canvis en l'estratègia de vacunació a tot l'Estat. La conseqüència de tot plegat és que només es vacunarà amb AstraZeneca la franja d'edat dels 60-65.

Ara mateix no sabem què passarà amb les persones del col·lectiu d'educació que encara no hem estat vacunades, malgrat tenir la consideració de personal essencial. Tampoc no tenim informació sobre què passarà amb aquells/es que esteu en la fase d'espera per rebre la 2a dosi.

Lamentem profundament el canvi de criteri constant i la confusió i l'angoixa que genera aquesta situació. Actualment, l'enllaç que ahir servia per demanar data i hora de vacunació, avui, en molts casos, retorna un missatge a l'usuari on s'indica que "no et trobes dintre dels col.lectius prioritzats".

Quan en tinguem més informació, us la proporcionarem, puntualment.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes