Borsa

Resolució de modificació de l’obertura extraordinària de la Borsa de Treball del PAS- PAE

Avui el Departament ha fet pública la Resolució de modificació de l'obertura extraordinària de la Borsa de Treball del PAS- PAE que inclou els següents canvis:

 

  • El  proper dia 31 de març de 2021 es tancarà el termini d’inscripció a la borsa de treball per a la categoria professional d’integrador/a social (C1)- INS.

 

  • Per a les següents categories la borsa continua oberta en algunes comarques determinades:
    • Oficial de primera, cuiner/a (D1) – CUI: Alt Camp, Bages, Baix Camp, Baix Llobregat, Barcelona ciutat, Barcelonès (excepte Barcelona ciutat), Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Tarragonès i Vallès Occidental.
    • Oficial de primera, manteniment (D1) – OFI: Alt Camp, Bages, Baix Camp, Baix Llobregat, Barcelona ciutat, Barcelonès (excepte Barcelona ciutat), Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Tarragonès, i Vallès Occidental.
    • Ajudant de cuina – netejador/a (D2) – NAJ: Alt Camp, Bages, Baix Camp, Baix Llobregat, Barcelona ciutat, Barcelonès (excepte Barcelona ciutat), Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Tarragonès, i Vallès Occidental.

 

  • Continua oberta per a la categoria d'Educador/a d'educació especial en centres públics (C1) – EEE: tots els àmbits geogràfics.

 

  • S'obre la borsa per a la categoria de Fisioterapeuta (B) – FIS: tots els àmbits geogràfics.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes