Premsa

Premsa del 17 i 18-2-21 

El servei educatiu del Kursaal crea un vídeo-conte animat per a infants sobre l'origen de la Llum | NacióManresa El personal educatiu de fins a 55 anys començarà a vacunar-se aquesta setmana – Ràdio Olot Salut vacunarà al personal educatiu de l'Ebre a Roquetes i Móra la Nova S'inicien les obres per crear un circuit d'educació viària a l'avinguda de l'Avenc de Roda de Berà Educació té un any de marge per definir el mapa educatiu de Navàs – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Bargalló confirma que Navàs tindrà tota l'oferta educativa pública el curs 2022-2023 | NacióManresa «Acord històric» entre Generalitat i Terrassa: les classes de P3 tindran una ràtio de 23 alumnes per professor | La torre del Palau Cau dràsticament la xifra d'alumnes en quarantena a Terrassa amb la reincorporació de 30 classes | La torre del Palau S'enfila fins a 30 la xifra de grups escolars confinats a Terrassa | La torre del Palau El Vendrell impulsa la gratuïtat de l’educació de 0 a 3 anys Nova Zelanda proporcionarà productes d’higiene femenina de franc a les escoles | EFE | Sidney | Societat | El Punt Avui Figueres millorarà l'entorn de les escoles per fer itineraris escolars segurs – Empordà Nova Zelanda proporcionarà productes d’higiene femenina gratis a les escoles Les escoles i les llars d'infants públiques d'Igualada inicien les jornades de portes obertes – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Catalunya contabiliza 1.049 grupos escolares confinados y dos centros cerrados por coronavirus Cataluña contabiliza 1.029 grupos escolares confinados y dos centros cerrados – elEconomista.es Colegios cerrados y con grupos escolares confinados en Catalunya Aumentan los alumnos en cuarentena en los colegios catalanes Educació ultima recuperar la jubilació parcial dels docents de la concertada als 62 anys S'estabilitza l'afectació per Covid als centres educatius de Sant Cugat | NacióSantCugat Comença la vacunació al personal docent i administratiu dels centres educatius de la comarca – Garrotxa Digital Comença la vacunació dels professionals de la docència menors de 55 anys Catalunya comptabilitza 1.049 grups escolars confinats i dos centres tancats per coronavirus Baixen els grups confinats però augmenten les escoles afectades La incidència de la covid es va mantenir per sota de la general des de l'inici de curs excepte a l'ESO, segons un estudi – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central L'AMPA de l'Escola Mas Casanovas reclama millores en la pacificació de l'accés | betevé Els docents de la concertada es podran tornar a jubilar parcialment als 62 anys L'inici de curs a les escoles no ha jugat un rol «significant» en la propagació del coronavirus Lleuger increment de la incidència de la Covid-19 a les escoles catalanes

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes