Premsa

Premsa del 15 al 17-2-21

– Catalunya aprueba su decreto contra la segregación y compensará a los centros por el alumnado vulnerable

El govern destinarà 162 milions a evitar els guetos escolars

– El Govern compensará a la concertada por los niños sin recursos

– Manel Pulido i Iolanda Segura, de CCOO i USTEC

ALTRES:

La ràtio a P3 per al curs vinent es tanca en 23 alumnes per grup – Diari de Terrassa Els veïns de Sant Andreu, en peu de guerra contra l'amiant | betevé Creix un 4% els centres amb aules confinades i ara n'hi ha 17 de 55 – Garrotxa Digital Educació premiarà les concertades que matriculin alumnes vulnerables Andreu Dotti, Innovamat: "L'objectiu és que en tot moment l'alumne entengui què està fent" – El matí de Catalunya Ràdio Catalunya comptabilitza 1.029 grups escolars confinats i dos centres tancats La implicació familiar clau per a l'èxit educatiu – Diari de Girona Catalunya comptabilitza 945 grups escolars confinats i dos centres tancats per coronavirus 'reset ciutat': cultura popular en pandèmia | betevé Els mestres començaran a rebre la vacuna contra la Covid-19 aquesta mateixa setmana | Pallars Digital El personal educatiu del Baix Empordà, a punt per vacunar-se • Ràdio Capital de l'Empordà El personal dels centres educatius es comença a vacunar aquesta setmana – Guia de Roses Salut començarà a vacunar aquesta setmana el personal de tots els centres educatius – Cerdanyola al dia Catalunya notifica 1.075 grups escolars confinats i dos centres tancats Catalunya comença aquesta setmana a vacunar docents de fins a 55 anys Salut començarà a vacunar el personal de les escoles i instituts aquesta setmana – Diari de Terrassa Decret nou per repartir alumnes sense recursos | betevé Aquesta setmana es començarà a vacunar el personal dels centres educatius | Canal Terrassa Comença la vacunació dels professionals educatius | betevé Comença la vacunació a professionals dels centres educatius a Catalunya – Garrotxa Digital Les escoles que van ser seu electoral es desinfecten per reprendre les classes A punt per vacunar els professionals d'escoles | betevé "El decret d'Educació dona més recursos a la concertada" | betevé #100tífiques, iniciativa per generar vocacions entre les més joves Els grups escolars confinats s'estabilitzen al voltant del 2,5% a la Catalunya Central – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central El personal d'escoles i instituts començarà a rebre la vacuna aquesta mateixa setmana Hi ha canvis: Anunci del Govern que afecta totes les escoles de Catalunya Bona acollida del decret d’admissió (… amb excepcions) – El Diari de l'Educació Mataró Audiovisual | Ràdio i Televisió de Mataró Catalunya aprueba su decreto contra la segregación y compensará a los centros por el alumnado vulnerable

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes