Comunicat

USTEC-STEs (IAC) demana considerar no lectius el 21/12 i el 8/1, per la salut de tothom!

Atenent a la situació epidemiològica en la qual es troba immersa la major part del territori de Catalunya, entre nivell alt i molt alt de risc de rebrot, USTEC-STEs (IAC) demanem al Departament d’Educació que el dia de finalització del trimestre escolar, el dilluns 21 de desembre i, el primer dia de retorn, després de vacances, el divendres 8 de gener, siguin considerats no lectius de manera excepcional.

Seguint el model d’altres països europeus, creiem convenient i oportú poder comptar, entre l’acabament i l’inici de classes, dels dies suficients que garanteixin el màxim de separació entre les trobades familiars i celebracions diverses que es produeixen durant les vacances i el retorn de l’alumnat al centre.

 

USTEC-STEs (IAC)

15/12/2020

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes