Un altre nyap del Departament: interins novells

El Departament d'Educació, publicant la Resolució 2637/2020 de 23 d'octubre que modificava l'anterior publicada feia una mica més d'un curs, ha generat un caos, intencionat o no.

Aquesta resolució, que NO interpreten de la mateixa manera ni tant sols els diferents Serveis Territorials (ho sabem gràcies a les respostes que han fet arribar als diferents docents novells), és clarament discriminatòria i carregada de males intencions, perquè dels apartats 1.2 i 1.3 es dedueix clarament un afavoriment de la pràctica docent a la privada concertada.

Des d' USTEC·STEs (IAC) animem tothom que tingui 12 mesos de serveis prestats en els darrers 3 anys a presentar una instància al·legant aquest fet, perquè el declarin exempt del curs d'interí novell.

Presenteu aquesta al·legació mentre estem a l'espera de l'aclariment que ens ha promès el Departament en la mesa 09/11/20.

USTEC-STEs (IAC)

11/11/2020

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes