Salut

Preinscripció escolar als ensenyaments d’Infantil, primària i secundària: mesures preventives de salut laboral

A partir del 13 de maig de 2020 i fins al dia 22 del mateix mes es podrà fer la preinscripció escolar per als ensenyaments de 1r i 2n cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

Aquesta preinscripció es farà per mitjans telemàtics, tret de casos excepcionals, en què es farà presencialment. Per tal de garantir la salut dels treballadors/es i de les persones que s'adreçaran als centres per fer aquesta preinscripció, el Departament d'Educació ha establert un seguit de mesures preventives. Les podeu trobar en els enllaços següents:

En cas que les mesures i els equipaments de seguretat establerts siguin insuficients o irregulars, heu d'avisar el secretari/a del vostre servei territorial.

Com sempre, estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o neguit.

USTEC·STEs (IAC)

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes