Premsa

Si no tornem al maig, el tercer trimestre no ha de ser avaluable (14/04/2020) El Diari de l’Educació
Com s’ha d’acabar el curs escolar? :La comunitat educativa pressiona perquè no s’avaluï el tercer trimestre, demana concreció als governs i critica els pedaços a l’escletxa digital i les condicions dels docents (12/04/2020) VilaWeb
Les desigualtats tecnològiques impossibiliten reprendre el curs escolar durant el confinament (08/04/2020) Públic
Bargalló: “S’hauria de poder tornar a les aules abans de Sant Joan” (08/04/2020) Betevé

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes