USTEC·STEs

Les Juntes de Personal demanen la dimissió del conseller Bargalló

Arran de les declaracions realitzades la setmana passada, denunciem que el Departament d’Educació, representat per la figura del Conseller Bargalló, menysté el funcionariat. Segons les seues declaracions durant la visita a Tortosa el dia 2 d’octubre, el 30% dels funcionaris estan endropits i les escoles funcionen millor sense ells, és a dir, quan tot el personal és interí, i fins va arribar a instar als treballadors i treballadores que no estiguen d’acord amb aquestes condicions laborals, alineades amb la privatització del sistema educatiu, a marxar de l’ensenyament públic.

A partir de les Juntes de Personal, s’ha entrat per registre la demanda de dimissió del conseller.

 

Terres de l’Ebre

Consorci d'Educació de Barcelona

Barcelona Comarques

Lleida

Girona

Maresme-Vallès Oriental

Catalunya Central

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes