Paternitat (4 setmanes) Naixement fill/a o adopció o acolliment abans del 5 de juliol de 2018

Durada: 4 setmanes consecutives, ampliables a 2 dies més per cada fill a partir del segon.

El gaudiment s’ha de fer durant el període comprès des de la fi del permís per naixement fins a la fi del permís per maternitat i/o adopció. Com a molt tard es pot començar a gaudir el permís de paternitat immediatament després del finiment del permís de maternitat i/o adopció.

Observacions: El progenitor o progenitora d’una família monoparental, si té la guarda legal exclusiva del fill o filla, també pot gaudir d’aquest permís a continuació del de maternitat.

En cas de naixement, adopció o acolliment per part de parelles homosexuals, podrà gaudir-ne qui no gaudeixi del permís de maternitat, independentment del gènere. Si el gaudiment del permís de maternitat és compartit, serà a opció del progenitors sol·licitar-ne el permís de paternitat per un o altre.

Retribucions: Es cobra el 100% de les retribucions. 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes