FP

Comunicat d’USTEC·STES (IAC) sobre els desacords en les propostes de plantilles pel que fa als centres que imparteixen formació profess…

Comunicat d’USTEC·STES (IAC) sobre els desacords en les propostes de plantilles pel que fa als centres que imparteixen formació professional

Hem rebut informació que, segons càlculs dels mateixos centres, a diversos centres de Formació Professional la proposta inicial de plantilles del Departament d’Ensenyament per al curs 17-18 no cobreix la totalitat de les millores contemplades a la resolució sobre els criteris de confecció de plantilles. I en algun cas aquesta dotació és menor que la plantilla del curs 16-17.

USTEC·STEs sempre ha defensat que la Formació Professional es mantingui adscrita al Departament d’Ensenyament i, per tant, exigim que el Departament doti els centres dels i les professionals necessari/es per millorar la qualitat d’aquesta etapa educativa. En cap cas acceptem que es perdin hores lectives d’atenció a l’alumnat, desdoblaments i hores de coordinació respecte al curs que ara acaba. Tampoc no acceptarem cap reducció de grups i oferta educativa pública.

En la Mesa Sectorial del passat dia 16 de juny, USTEC·STEs va exigir que es tractés aquesta problemàtica, i la  resposta de l’Administració fou que s'estan revisant els desdoblaments en funció de la diferència del resultat final de la preinscripció i matrícula. També informà que les direccions dels centres han d'estar pendents de les reduccions per a càrrecs directius perquè es cobreixin amb professorat d'ESO i batxillerat. Si algun membre de l’equip directiu és professor/a d'FP, la direcció ha de canviar la dotació corresponent a l’ESO/Batxillerat i demanar la corresponent especialitat d'FP.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes